jump to navigation

Kim Jong-uns ville oppvekst 27.02.14

Posted by diktatornytt in Kim Jong-un.
Tags: , , ,
trackback

Nord-Koreas kjære leder viste tidlig diktatortakter.

I tenårene viste Kim Jong-un liten interesse for jenter. Nå ser det ut som han lar seg begeistre.

I tenårene viste Kim Jong-un liten interesse for jenter. Nå ser det ut som han lar seg begeistre.

Å være diktator koker i bunn og grunn ned til én egenskap: Å kunne diktatere. Nord-Koreas leder Kim Jong-un viste tidlig sine diktatoriske talenter. Allerede som barn likte han å kommandere folk, ifølge en tidligere ansatt ved det nordkoreanske hoffet.

Japaneren Kenji Fujimoto arbeidet i flere år som for Kims far og forgjenger kim Jong-il, og har tidligere fortalt om livet til den nordkoreanske diktatorfamilien. Nå avslører han nye detaljer om Kim Jong-uns oppvekst.

Den unge Kim viste tidlig sine despotiske kvaliteter. Både Jong-un og broren Kim Jong-chul likte å spille basket, men i motsetning til broren, ropte Jong-un til medspillerne når han var kaptein på laget.

Diktatorbarna ble naturligvis skjemt bort med all tenkelig luksus. Jong-un fikk sin første bil som syvåring.

«Jong-un lærte å kjøre bil da han var syv. De satte en liten boksunder føttene hans, slik at han nådde ned til pedalene, og noen ga han instruksjoner. Den første bilen hans var en Mercedes, og han har hatt mercedeser siden. Jeg gjetter at han har mer enn ti nå – alle skuddsikre,» forteller Fujimoto i et intervju med avisen Daily Mail.

Som tenåringer eksperimenterte Kim med alkohol og sigaretter. Røykingen var det eneste han holdt skjult for familien.

«Han ba meg vente på ham, han hentet meg i mercedesen og vi kjørte opp en liten bakke, der vi røyket på en parkeringsplass. En eller to sigaretter. Favorittmerket var Yves Saint Laurent. Kim Jong-un drakk mye, selv da han var tidlig i tenårene – Russlands fineste vodka. Noen ganger drakk han en flaske alene. Nå foretrekker han rødvin fra Bordeaux, som var favoritten til Kim Jong-il,» sier kokken.

Derimot tok det en stund før diktatorsønnen ble interessert i jenter. Da han var 18 år gammel, fikk han se de såkalte nytelsesbrigadene, unge kvinner som ga massasje, sang, danset og utførte seksuelle tjenester for diktatoren.

Ifølge Fujimoto var ikke Jong-un spesielt begeistret for nytelsesbrigadene. Kokken tror Jong-un henrettet onkelen sin Jang Song Thaek fordi han var med på å rekruttere jenter til brigadene. Jong-un hatet å ha forhold til flere partnere samtidig.

«Han hadde aldri noen kjæreste. Faren trodde han kanskje ikke var interessert i jenter. Men da han var rundt 18, var det en danser i palasset, og Jong-un sa til meg ‘den jenta har virkelig store pupper’. Og da tenkte jeg ‘ah, han er interessert i jenter’. Nå har han en vakker kone, Ri Sol-ju,» sier Fujimoto.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: