jump to navigation

Uganda satser på diktatorturisme 25.03.14

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , , ,
trackback

Vil vise Idi Amins gode sider.

Idi Amin får støtte fra britiske forretnings, mens en svenske forsøker å beskytte diktatoren mot sola med en parasol.

Idi Amin holdes oppe av entusiastiske britiske forretningsmenn, mens en svenske forsøker å beskytte diktatoren mot sola med en parasol.

Man hører sjelden noe positivt om Ugandas tidligere diktator Idi Amin Dada. Det er selvfølgelig dypt urettferdig at han kun skal huskes for sine dårlige sider, spesielt når det går utover turismen i landet han styrte.

Derfor vil Uganda Tourism Board sette i gang tiltak for å fremheve den avdøde diktatoren gode sider. Blant annet skal det legges opp en reiserute for turister som er interessert i å vite mer om den karismatiske statslederen.

«Bortsett fra de dårlige tingene, gjorde Idi Amin noen bra ting. Han er en populær figur globalt. Folk spør om Amin overalt hvor du går. Han er fortsatt innprentet i folks bevissthet. Vi skal utvikle en reiserute om ham, som vi kan marketsføre for turister,» sier Stephen Asiimwe, sjef for Uganda Tourism Board, til East African Business Week.

Idi Amin kom til makten i Uganda ved et militærkupp i 1971, og var president frem til 1979, da han ble styrtet og måtte rømme landet. Han døde i eksil i Saudi-Arabia i 2003.

Asiimwe gir ikke noen eksempler på Amins gode egenskaper, men Diktatornytt vil påpeke at han var en fremragende musiker, som videoen under viser.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: