jump to navigation

Mugabe feires med bok og utstilling 04.06.14

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , , ,
trackback

Ny bok viser diktatorens liv i bilder.

Mugabe 90 bokZimbabwes president Robert Mugabe fylte 90 år i februar. Det ble selfølgelig grundig feiret, men et så viktig jubileum må naturligvis markeres på flere måter. Nå blir den store lederen hedret med en påkostet billedbok.

Fredag 30. mai ble boken «90, RG Mugabe» lansert på Nasjonalgalleriet i Harare. Samtidig åpnet museet en utstilling med bilder fra boken.

Boken dokumenterer livet og karrieren til den aldrende diktatoren gjennom en serie bilder, flere av dem ikke tidligere publisert. Praktverket er delt inn i åtte kapitler, som viser forskjellige sider av den levende legenden: The First Family, Faith, The Struggle, Independence, The Popular Leader, The People’s Choice, The World Stage and Post-Colonial Development — A Luta Continua.

I en tale under lanseringen understreket sport- kunst- og kulturminister Andrew Langa at boken vil inspirere flere generasjoner.

«Det er prestasjonene til en stor mann, hvis liv og kamp ikke var personlig, men til gode for zimbabwere spesielt og afrikanere globalt. Han er en mann som mange fornærmer, men for oss er han en forkjemper for vår økonomiske frigjøring gjennom jordreformen,» uttalte ministeren.

Diktatornytt gratulerer kamerat Bob og alle zimbabwere med utgivelsen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: