jump to navigation

Putinmobiler utsolgt på dagen 03.07.14

Posted by diktatornytt in Putin.
Tags: , , ,
trackback

Mobiltelefon i gull med Putins portrett ble revet av hyllene i Russland.

Putinmobil

Patriotiske russere lot ikke sjansen gå fra seg til å vise sin hengivelse til president Vladimir Putin da en iPhone med bilde av den store lederen ble lansert i Russland. Den eksklusive mobiltelefonen til skarve 147 000 rubler (26 500 kroner) ble utsolgt på én dag.

Putinmobilen er laget av 18 karat gull og har et håndgravert portrett av den russiske presidenten, i tillegg til det russiske våpenskjoldet og de to første linjene av den russiske nasjonalsangen.

Modellen heter Supremo Putin, og er laget av det italienske firmaet Caviar Perna Penna, som har spesialisert seg på luksusmobiler for det russiske markedet. Bare 44 eksemplarer av dette smykket av en telefon er laget.

Ifølge selskapet skyldes populariteten at den russiske presidenten er en «ekstraordinær personlighet», som finner «geniale politiske løsninger».

«Tiår senere vil historikere beskrive Putins æra fra alle sider, positive og negative, men nå kan vi si at for majoriteten av russere, er Vladimir Vladimirovitsj blant de store personlighetene,» understreker produsenten.

Caviar Perna Penna mener Supremo Putin-telefonen er «den beste måten å uttrykke patriotisme» for folk som beveger seg «i de øverste sirkler, der hengivelse til fedrelandet aldri vil være et tomt skall».

«Det er på tide å føle genuin stolthet og uttrykke standpunktet ditt tydelig, uten å nøle. President Vladimir Putin er blitt et symbol på den nye generasjonen, en sterk og besluttsom leder,» sier selskapet.

Diktatornytt kunne ikke vært mer enig.

Putinmobil 2

Reklamer

Kommentarer»

1. Putinmobiler i guld! | helt seriost's Blog - 03.07.14

[…] Mer att läsa: RT.com Diktatornytt […]

2. Aserbajdsjansk diktatormobil | Diktatornytt - 26.04.15

[…] i fjor ble den en umiddelbar suksess. Den eksklusive telefonen, som ble laget i begrenset antall, ble utsolgt på dagen. Dette ga mersmak for det italienske firmaet Caviar, som produserer telefonene. (Så vidt […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: