jump to navigation

Lukasjenko vil forby arbeidsledighet 31.10.14

Posted by diktatornytt in Lukasjenko.
Tags: , , , ,
trackback

Hviterusslands diktator tar grep i kampen mot lediggang.

Lukashenko 15

Som alle vet, er arbeidsledige og trygdede mennesker late slasker som snylter på samfunnet. Bare spør statsminister Erna Solberg. Dessverre er det vanskelig å innføre tiltak som hjelper mot disse parasittene i et demokratisk land.

Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er enig med Solberg, men som diktator har han heldigvis mulighet til å innføre mer radikale tiltak for å få ned arbeidsledigheten enn den norske regjeringen, som må kjempe mot subversive medier og reaksjonære fagforeninger, som ikke skjønner at arbeidernes beste er å tvinges til å jobbe.

Nylig diskuterte den hviterussiske regjeringen et forslag fra politiet om å forby overlagt arbeidsledighet. Lukasjenko trakk frem det gamle sovjetiske juridiske begerepet «sosiale parasitter» om personer som ikke gir ditt bidrag til det sosialistiske paradiset.

«Du vil hente frem frasen ‘sosialparasittisme’, gjør det. Det vil være enklere for folk å forstå,» sa Lukasjenko til sine regjeringsmedlemmer.

I Sovjetunionen ble personer som ikke ville bidra til å kape det klasseløse utopia sosiale parasitter, ved ikke å jobbe, studere eller tjene samfunnet ppå andre måter, tiltalt for forbrytelsen sosialparasittisme. Lukasjenko satte 1. januar som deadline for å innføre tiltak mot sosialparasittisme i Hviterussland.

«Vi må buke alle metodene vi kjenner til og kan håndtere for å få disse folkene til å jobbe,» sa Lukasjenko.

Sikret hockeyseier med sønnen

Heldigvis er Lukasjenko selv ingen latsabb, men bobler over av energi både på jobb og når han kobler av med sportslige aktiviteter.

Som faste lesere av Diktatornytt vet, er ishockey Lukasjenkos favorittidrett. Tidligere denne uken var den hviterussiske diktatoren på besøk i De forente arabiske emirater, der han ledet et hockeylag mot landslagsveteraner fra emiratene. (At emiratene, som stort sett består av ørken og der temperaturen kommer opp i 45 grader, har et ishockeylandslag bør ikke komme som noen overraskelse. Det er tross alt en sammenslutning av diktaturer).

Laget til Lukasjenko knuste araberne 13-7, takket være både Lukasjenko og sønnen Nikolai, som skåret hendholdsvis tre og to mål. Ti år gamle Nikolai imponerte som banens yngste spiller. Under kan du se et lite klipp fra kampen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: