jump to navigation

Heder og ære til Kadyrov 04.11.14

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , , ,
trackback

Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov får utmerkelser både for sine myke og tøffe sider.

Ramzan Kadyrov er barnas beste venn. Her er han avbildet med foreldreløse tsjetsjenske barn som fikk en ferietur til Tyrkia av den gavmilde presidenten.

Barnas beste venn: Ramzan Kadyrov sammen med foreldreløse barn som fikk en ferietur til Tyrkia av den gavmilde presidenten.

Ramzan Kadyrov er udiskutabelt en kjernekar, og vi lurer på hva Tsjetsjenia hadd vært uten hans milde smil og faste hånd på rattet. Mediene i Vesten forteller sjelden om den tsjetsjenske diktatorens gode gjerninger, men heldigvis finnes det andre som vet å verdsette Kadyrovs innsats, både for sine egne undersåtter i Tsjetsjenia og for resten av den russiske føderasjonen.

I sommer ble han tildelt både den prestisjetunge Medlidenhetsordenen for sin godhet og menneskelighet, og en medalje for sitt bidrag til frigjøringen av Krim. Tidligere har presidenten fått utmerkelsene Helt av Den russiske federasjonen og Tapperhetsordenen.

Det finnes neppe nok metall i verden til å produsere alle medaljene Kadyrov fortjener. Derfor er det spesielt viktig at presidenten får så mange utmerkelse det er mulig å gi ham.

Nylig ble Kadyrov den første mottager av en ny medalje som hedrer personer som gjør en ekstra innsats for å beskytte barn. Utmerkelsen ble overlevert av Russlands barneombudsmann Pavel Astakhov, som ga presidenten skryt for mangelen på hjemløse barn i Tsjetsjenias gater.

«Astakhov ga meg æresmedaljen med sertifikat nr. 1 ‘for arbeid med å beskytte barna i Russland’. Dette er en stor utmerkelse for meg og hele republikken,» skrev Kadyrov på sin Instagram-konto etter tildelingen.

Kadyrov la ut bilde på instagramkontoen sin av tildelelse av sort belte i Karate.

Kadyrov la ut bilde på Instagram av at han mottar sort belte i karate .

Sort belte

Kadyrov er ikke bare en myk mann med hjerte for de svake i samfunnet. Han kan også slå fra seg når det trengs. For noen uker siden mottok den sportslige presidenten sort belte i karate.

«En stor begiventhet i min idrettskariere ble markert i dag. Den legandariske Shokei Matsui, president i Den internasjonale karateforeningen, avgjorde at jeg skal tildeles sort belte av femte dan [grad],» skriver Kadyrov på Instagram.

Diktatornytt gratulerer med både medalje og belte.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: