jump to navigation

Putins sæd til alle kvinner 27.11.14

Posted by diktatornytt in Putin.
Tags: , , , ,
trackback

Russisk parlamentariker vil at alle kvinner i Russland skal få Vladimir Putins arvemateriale i posten.

Hvem vil ikke ha barn med denne mannen?

Hvem vil ikke ha barn med denne mannen?

Få vil være uenige i at president Vladimir Putin er i besittelse av Russlands beste arvemateriale. Derfor vil det naturligvis være til Russlands beste at alle barn har Putin som far. Dessverre er det grenser for hvor mange kvinner Putin selv kan rekke å ha sex med, særlig når han er nødt til å vie mesteparten av sin dyrbare tid til å styre landet. Dessuten er det mye som tyder på at Putin ikke er en ustoppelig sexmaskin. For et par år siden uttalte han at en av fordelene med gruppesex er at man kan ta pauser underveis.

Et medlem av Dumaen, den russiske nasjonalforsamlingen, har kommet med en genial løsning på dette dilemmaet. Yelena Borisovna Mizoulina har fremmet et lovforslag om at alle russiske kvinner skal ha tilgang på Putins arvemateriale.

«Essensen i forslaget er enkelt. Hver kvinnelig statsborger i Russland skal kunne få tilsendt presidentens genetiske materiale i posten, bli befruktet av ham og få en baby. Disse mødrene skal få et spesialstipend fra regjeringen,» sier Mizoulina, som er leder for Dumaens komité for kvinne-, barn- og familiepolitikk.

Putinbarna skal oppdras og utdannes på egne eliteskoler.

«Og etter at barnet er født, må han overføres til spesialinstitusjoner à la Souvrov-skolene, med det mål at han blir lojal mot fedrelandet og presidenten i Den russiske føderasjonen,» understreker Mizoulina.

Souvrov-skoler er en type militære kostskoler. Med Putins overlegne gener, er det åpenbart at disse barne vil bli Russlands neste herskerklasse.

«Barn av den russiske presidenten vil i fremtiden forme den militære og politiske eliten,» sier Mizoulina.

Diktatornytt har ikke kunnet verifisere om forslaget er reelt, men Mizoulina har tidliger kommet med en rekke andre interessante lovforslag. Nylig anbefalte hun at alle gjenværende russiske jøder skulle forlate landet. «Vi har nok problemer,» utalte hun som begrunnelse.

For å fremme befolkningsveksten, har hun fremmet et lovforslag som skal forby russiske kvinner som ikke har fått barn å ta høyere utdanning. Hun var også en av arkitektene bak et forbud mot å la amerikanske statsborgere adoptere russiske barn.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: