jump to navigation

Diktatordatter på eksklusiv privatskole 03.06.15

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: , , ,
trackback

Gambias president sender datteren sin på skole i New York.

President Barack Obama and First Lady Michelle Obama greet His Excellency Yahya A.J.J. Jammeh, President of the Republic of The Gambia, and Mrs. Zineb Jammeh, in the Blue Room during a U.S.-Africa Leaders Summit dinner at the White House, Aug. 5, 2014. (Official White House Photo by Amanda Lucidon)

President Jammeh liker seg i USA. Her er han og kona Zineb på besøk hos det amerikanske presidentparet i Det hvite hus.

Alle foreldre vil det beste for barna sine. Det gjelder naturligvis også for diktatorer. Selv om vi antar at Gambias president Yahya Jammeh sørger for at skolen i hjemlandet holder høy kvalitet, har statslederen valgt å gi sin egen datter Mariam utdanning i USA.

Mariam JammehOg bare det beste er godt nok for pappas lille jente. Mariam Jammeh er elev på den eksklusive skolen Léman Manhattan i New York. Prisen for ett års skolegang, inkludert opphold og andre utgifter, er på 80 000 dollar (620 000 kroner). En rimelig pris, med tanke på at skolen ifølge sin egen nettside tilbyr «innovative, personifiserte undervisningsmetoder, som resulterer i kritiske tenkere og verdensborgere, som lærer gjennom hele livet, og har klare mål».

Familien Jammeh liker seg i USA. Presidenten har vært på besøk hos den amerikanske presidenten Barack Obama flere ganger, og har kjøpt seg et hus i delstaten Maryland.

Dessverre finnes det alltid folk som skal ødelegge for andre. Under et besøk i Washington i fjor fikk Mariam, som da bare var 13 år gammel, psykiske problemer, fordi demonstranter hadde bestemt seg for å mobbe den gambiske presidentfamilien.

«Jeg angrer på at jeg kom til USA, der alle disse demonstrantene holder oss som gisler,» uttalte den fortvilte diktatordatteren den gangen. Diktatornytt håper at hun trives bedre på skolen i New York, og ønsker henne lykke til med utdanningen.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: