jump to navigation

Kadyrov blir actionhelt 04.06.15

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , ,
trackback

Tsjetsjenias president forsøker seg som skuespiller.

Chechen First Deputy Prime Minister Ramzan Kadyrov shows his extensive collection of weapons in his office in Gudermes, 2 August 2005, Chechnya, Russia. Chechen acting premier Ramzan Kadyrov has called for the promotion of polygamy in Chechnya (Photo by Oleg Nikishin/Pressphotos/Getty Images)

Hard mann: Ramzan Kadyrov viser frem våpensamlingen sin.

Ramzan Kadyrov har lenge vært tiltrukket seg Hollywood-kjendiser. Og kjærligheten er gjensidig. Skuespillere som Elizabeth Hurley, Gérard Depardieu og Steven Seagal har valfartet til Tsjetsjenia for å besøke den sjarmerende presidenten.

Nå kan det se ut som at den actionglade lokaldiktatoren selv forsøker å satse på en skuespillerkarriere. Nylig la han ut traileren til en actionfilm med en fengende tittelen Den som ikke har forstått, skal forstå på Instagram-kontoen sin.

«Den som ikke har forstått, skal forstå kommer på fjernsyn og på kino.  Dette er en actionfilm, og etter lange forhandlinger gikk jeg med på å spille hovedrollen.  Enkelte scener er allerede filmet. Regissøren har tidligere laget kjente Hollywood-filmer.  I tillegg skal verdenskjente stjerner av første rang spille i filmen. De som står bak filmen er overbevist om at den vil gjøre stor suksess,» skriver Kadyrov på Instagram.

Diktatornytt mistenker at det hele er en spøk fra Kadyrovs side. Men med tanke på presidentens kontakter i Hollywood, er vi ikke helt sikre.

Reklamer

Kommentarer»

1. Religionsfrihet i Russland | - 01.07.16

[…] Kadyrov over presidentrollen, som han har holdt på siden (i tillegg til en gryende karriere som actionstjerne, ser det ut til). Ifølge en nylig publisert rapport fra den ideelle organisasjonen International […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: