jump to navigation

Gurbanguly fikk park i bursdagsgave 03.08.15

Posted by diktatornytt in Berdymukhamedov.
Tags: , , , ,
trackback

Turkmenistans president hyllet på fødselsdagen.

Artists perform during the opening ceremony of a new park in Ashgabat on June 29, 2015, as part of festivities to mark Berdymukhamedov's 58th birthday

Et orkester spiller til ære for presidenten under åpningen av Arkadag-parken.

Det var selvfølgelig grunn til å feire da Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov fylt 58 år 29. juni. Under den folkekjære diktatorens styre har Turkmenistan entret en æra av høyeste lykke.

Som Turkmenistans parlamentspresident Akdja Nurberdieva i en av landets aviser: «Du leder vår kjære fedreland fra den ene seieren til den andre. Folket stoler fullstendig på Beskytteren og støtter din politikk fullt ut».

Beskytteren, eller Arkadag på turkmensk, er tittelen Berdymukhamedov hat fått på grunn av sin vise ledelse. Arkadag er også navnet på en park som ble åpnet til ære for presidenten på fødselsdagen hans.

Inngangspartiet til parken er prydet med et 50 kvadratmeter stort portrett av den elskede diktatoren, kledelig antrukket i tradisjonelle turlmenske klær og en sauskinnslue.

Parken, som skal brukes til konserter og offentlige arrangementer, er 70 mål stor, og inneholder to fontener, to kaféer og et åtte meter høyt klokketårn.

Parken, som skal brukes til konserter og offentlige arrangementer, er 70 mål stor, og inneholder to fontener, to kaféer og et åtte meter høyt klokketårn.

Flere tusen av diktatorens lykkelige undersåtter trosset den intense sommerheten, med temperaturer opp mot 40 grader, for å delta i åpningen av parken. Første marsjerte de langs en av Ashgabats storslåtte paradegater, før de samlet seg ved parken og sang hyllester til Beskytteren og priset hans innsats for å fornye hovedstaden. Kjempeballonger med påskriften «Ære være Arkadag» ble sluppet opp i luften.

Den store ledere var selv ikke til stede under åpningen. Han var et annet sted og mottok gratulasjoner fra Turkmenistans regjeringsmedlemmer, offiserer og politisjefer. Ifølge presidentens nettside ønsket de Berdymukhamedov «god helse, et langt liv og nye gjennombrudd i hans mange aktiviteter til Turkmenistan og turkmenernes beste.»

Diktatornytt sender en forsinket burdagshilsen til den store beskytteren.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: