jump to navigation

Diktator nominert til Nobels fredspris 11.09.15

Posted by diktatornytt in al-Sisi.
Tags: , , ,
trackback

Egypts president nominert av falsk FN-organisasjon.

Diktatornytts tommelfingerregel: Er du statsleder med solbriller og uniform, fortjener du sannsynligvis Nobels fredspris.

Diktatornytts tommelfingerregel: Er du statsleder med solbriller og uniform, fortjener du sannsynligvis Nobels fredspris.

Det er en glede å høre at Egypts president Abdel Fatah al-Sisi kan få Nobels fredspris. Det er den regjeringsvennlige avisen Cairo Post som melder dette på sine nettsider.

President Sisi er nominert av afrika- og midtøstenkontoret til organisasjonen The United Nations Organization for Arts (UNARTS). Organisasjonen begrunner nominasjonen med Sisis innsats i kampen mot terror og ekstremisme.

«Presidenten er opptatt av å bekjempe terror verden over, motarbeide korrupsjon og å støtte mennesker med spesielle behov, noe som gjør han til en verdig kandidat for Nobels fredspris i 2015,» heter det i en uttalelse fra UNARTS.

Diktatornytt tror dessverre ikke at Sisi har særlig stor sjanse til å få årets fredspris. Delvis fordi UNARTS ikke er så flinke i geografi og har nominasjonen til Den norske nobelkomité i Stockholm. Men mest fordi UNARTS, i motsetning til hva navnet skulle tilsi, ikke er en offisiell organisasjon og ikke har noe med FN å gjøre i det hele tatt. Organisasjonen ledes av egypteren Nabil Rizk, som offisielt er sjefen for UNARTS afrika- og midtøstenkontor.

Diktatornytt setter likevel pris på UNARTs intensjoner, og håper at Nobelkomitéen viser storsinn og godkjenner nominasjonen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: