jump to navigation

Ny bok fra Gurbanguly 12.09.15

Posted by diktatornytt in Berdymukhamedov.
Tags: , ,
trackback

Åttende bind av Gurbanguly Berdymukhamedovs utvalgte verker er publisert.

Grunnleggeren av en ny epoke

Grunnleggeren av en ny epoke

Det er få utgivelser som vekker Diktatornyttredaksjonens leselyst som bøkene til Gurbanguly Berdymukhamedov. Turkmenistans president har skrevet innsiktsfult og tankevekkende om alt fra naturmedisin til hestoppdrett.

Derfor har vi naturligvis høye forventninger til bind åtte av Berdymukhamedovs utvalgte verker. Samlingen har den innbydende tittelen Mot nye nivåer av fremskritt og inneholder taler, intervjuer og vitenskaplige artikler fra 2014.

«Kapittelet Vår helt Arkadag – grunnleggeren av en ny epoke fremstiller hovedideologien til Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov, som har utviklet en gjennomtenkt, vitenskaplig fundert og nøye balansert politikk, gjennom klok maktutøvelse og bruk av lovverket,» står det i en artikkel på presidentens nettsider.

Arkadag, som betyr «Beskytteren», er et kallenavn diktatoren har fått av sine takknemlige undersåtter. Videre står det i artikkelen:

«Det er en selvfølge at det internasjonale samfunnet viser sterk interesse for talene Turkmenistans leder holder i internasjonale fora og de innovative idéene hans. Den turkmenske lederens utvilsomme autoritet, diplomatiske gaver, og ubeskrivelige innsats for å løse regionale og globale problemer har ført til at Turkmenistan er blitt kjent som skaperen av fred mellom nasjoner.»

Vi kunne ikke sagt det bedre selv.

Obligatorisk lesning.

Obligatorisk lesning.

Reklamer

Kommentarer»

1. Spn Bjørk (@bj8rk) - 14.09.15

Venter til lydboka kommer tror jeg. Håper han leser selv.

2. Ny bok fra Aliyev | Diktatornytt - 08.10.15

[…] lanserte Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov åttende bind av sine utvalgte verker. Den turkmenske diktatoren viser en imponerende litterær produksjon, men må se seg slått av sin […]

3. Gurbangulys litterære mesterverker | Diktatornytt - 05.04.16

[…] og serien «Utvalgte verker», med taler, artikler og intervjuer. Åttende bind, med undertittelen Mot nye nivåer av fremskritt, kom ut i fjor. I tillegg har den litterære diktatoren skrevet en historisk roman om livet til sin […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: