jump to navigation

Gavmilde Kadyrov 26.09.15

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , ,
trackback

Tsjetsjenias president gir 16 motorsykler til det russiske svaret på Hell’s Angels.

Kadyrov

Kadyrov belønner Nattulvenes innsats.

Det russiske republikken Tsjetsjenia er kanskje det beste utstillingsvinduet for diktaturets fortreffelighet. I stedet for å blande seg inn i lokalpolitikken, har Russlands president Vladimir Putin overlatt Tsjetsjenia til den lokale diktatoren Ramzan Kadyrov. Under hans ledelse har den lille republikken i Nord-Kaukasus blitt et mønster for godt styre.

«I dag er Tsjetsjenia et forbilde for fred og harmoni. I mange år har det ikke vært eneste etnisk eller religiøs konflikt,» skrev Kadyrov nylig på det russisk sosiale nettverket Vkontake.

Kadyrov sammen moren Aimani Kadyrova.

Kadyrov sammen moren Aimani Kadyrova.

At det går så bra skyldes hovedsaklig det kloke og ikke minst gavmilde styret til den tsjetsjenske presidenten. Han har opprettet et veldedighetsfond oppkalt etter hans avdøde far Akhmad Kadyrov, som donerer penger til samfunnsnyttige formål.

Det regionale samfunnsfondet til minne om Russlands helt Akhmat-Khadzji Kadyrov administreres av Kadyrovs mor og finansieres gjennom et ekstraordinært lønnstrekk fra offentlig ansatte i Tsjetsjenia. Fullstendig frivillig, regner vi med.

Et av de gode formålene fondet finansierer er motorsykler til den russiske motorsykkelklubben Nattulvene. I mai fikk klubben 16 motorsykler i gave.

«Jeg har kjøpt dem for å for å hedre bedriftene til Nattulvene. Jeg er stolt av min kamerat Alexander Zaldostanov, leder av Nattulvene. Han er en sann russisk patriot, en mann som hele livet har vist at han elsker fedrelandet. Når Russlands ære og verdighet trues, er han Alexander den første til å stille opp. Det har han gjort på Krim, i Moskva og i St. Petersburg, og i Europa, der folk glemmer hvem som reddet dem fra nazistene,» skrev Kadyrov på Instagram.

Kadyrov blir akseptert som medlem i NAttulvene av Kirurgen (midten).

Kadyrov blir tatt opp som medlem i Nattulvene av Kirurgen (midten).

I fjor inviterte Kadyrov medlemmer av Nattulvene til den tsjetsjenske hovedstaden Groznij, der han formelt ble medlem av motorsykkelklubben. Kadyrov fikk også en motorsykkel i gave av Nattulvenes leder Alexander Zaldostanovym, som er bedre kjent som «Kirurgen».

I likhet med Kadyrov, støtter Nattulvene Vladimir Putins heroiske annektering av Krim og kamp for den russisktalende befolkningen i Ukraina.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: