jump to navigation

Kadyrov frir til ungdommen 16.10.15

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , ,
trackback

Tsjetsjenias diktator feiret bursdag med å åpne verdens største fontene.

Det er viktig å værte størst. Diktatorer konkurrer om å ha den største yachten, det største palasset og den høyeste flaggstanga.

På et området trumfer nå Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov sine konkurrenter. Den 5. oktober feiret han fødselsdagen sin med å åpne verdens største fontene i den tsjetsjenske hovedstaden Grosnij.

«Kjære venner! Det skjedde! Verdens største fontene åpnet! Det er ikke bare den største, men også den vakresteskriver Kadyrov på Instagram.

Fonten er 300 meter lang og 40 meter bred. På sitt høyeste  spruter den vann 100 meter opp i luften. En rekke fornemme folk hadde tatt turen til Grosnij for å iakta vidunderet og være med på presidentens bursdagsfeiring. Visepresident i Afghanistan Abdul Rashid Dostum, statsminister i Krim Sergej Aksyanov og borgermesteren i Sevastopol Sergej Menjailo var blant de mange dignitærer som stod på gjestelisten.

Den alltid velkledde Kadyrov gjør alt for å glede den oppvoksende generasjon.

Den alltid velkledde Kadyrov gjør alt for å glede den oppvoksende generasjon.

Kadyrov blir ofte beskyldt for å bruke offentlige midler på prestisjeprosjekter, man han insisterer på at fonten er finansiert av en filantrop.

«Når folk ser at det bygges noe i Tsjetsjenia, tror de med en gang at det betales over det føderale budsjettet. Denne fontenen ble bygget av en mesen. Vi bygger både hotell, en attraksjon og et delfinarium der, for ferierende. En person som ville bli venner med oss og hjelpe til, så folk skulle få større interesse, bestemte seg for å bygge en fontene,» uttaler Kadyrov til russiske medier.

Presidenten utelukker ikke nye og større prosjekter i fremtiden.

«Man skal ikke la seg overraske om vi fortsetter med å bygge enda større fontener,» sier han.

Ikke at han trenger det, men Kadyrov tok seg tid til å forsvare å bruke ressurser på en fontene: «Folk tenker, hvorfor er så mye penger lagt inn nettopp på en fontene? Vi bør bygge både fontener, skyskrapere og alt som er nødvendig for å tiltrekke oss ungdommen.»

Det er en kjent sak at ungdom lar seg fascinere av fontener, og vi regner med at verdens største fontene vil lokke unge mennesker fra hele verden til Grosnij.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: