jump to navigation

Slangemennesket 27.10.15

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , ,
trackback

Ramzan Kadyrov slåss med slange for å symbolisere kampen mot det onde.

Hva hadde verden vært uten Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov? Ganske sikkert et mye ondere sted. Dette demonstrerte den kaukasiske autokraten nylig med en video lagt ut på Instagram.

Filmsnutten viser kadrov som møter en hissende pytonslange. I stedet for å få panikk, som mindre rutinerte diktatorer ville gjort, holder Kadyrov seg rolig, griper tak i slangen og kaster den vekk.

Kadyrov slange

Under videoen skriver Kadyrov:

Dette innlegget har en dyp religiøs og filosofisk betydning. Slangen symboliserer de onde kreftene, som befinner seg i store deler av verden, der millioner av mennesker lider. Afghanistan, Irak, Syria, Libya, Egypt, Afrika. De vil dra det ukrainske folket ned i avgrunnen. Djevelens krefter setter folkeslag, religioner og nasjoner mot hverandre. Slik skal det ikke være! Vi er alle skapt for å leve, stifte familie, nyte livet, be og hjelpe hverandre. Vi er mennesker, ikke dyr som slåss og frykter hverandre. Jeg oppfordrer alle som bryr seg om barna og deres fremtid, om skjebnen til sine folk og sine land, om planetens fremtid, om å gi hverandre en hjelpende hånd. Jeg oppfordrer politikere til å heve seg over sine egne, storkapitalismens og smale nasjonale interesser, for å forstå at de ikke kan holde en hel befolkning i fattigdom og frykt for bestandig.

Presidenten avslutter med hashtaggen #StopTheDevil. Med dette vakre budskapet er kadyrov med på å gjøre verden til et bedre sted. Måtte alle jordens statsledere lytte.

Kadyrov slange 2

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: