jump to navigation

Diktator gir ut bok om te 20.03.16

Posted by diktatornytt in Berdymukhamedov.
Tags: , , , ,
trackback

Turkmenistans president gir ut nok et litterært mesterverk.

Gurbanguly med sauer

Novrus – persisk nyttår – faller i år på 20. mars. I anledning den store dagen, gir Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov en helt spesiell gave til landets regjeringsmedlemmer. De får alle hvert sitt eksemplar av sjefens nye mesterverk, boken «Te – medisin og inspirarasjon».

Boken ble presentert på et møte med regjeringen og Statens sikkerhetsråd. Presidenten gratulerte deltagerne og det turkmenske folket med novruz.

«Denne boken gir jeg i dag i gave til dere og vårt dyrebare folk», sa presidenten, og delte ut eksemplarer til visestatsministrene og lederne for forsvars- og vitenskapsministeriene.

Dette er allerede den andre boken presidenten har skrevet i år, som medlemmene av den turkmenske regjeringen har mottatt i gave fra forfatteren selv på konferanse.  I slutten av januar ga presidenten regjeringsmedlemmene boken «Motets kilde», en samling turkmenske ordtak han selv hadde samlet over flere år og satt sammen spesielt for dem.

Diktatornytt ønsker det turkmenske folket godt nyttår, og gratulerer dem med å ha valgt slik en vis og skrivefør president.

Reklamer

Kommentarer»

1. Gurbangulys litterære mesterverker | Diktatornytt - 05.04.16

[…] Heldigvis trenger vi sjelden vente lenge mellom hver utgivelse. I mars ga han ut boken «Te – medisin og inspirarasjon». Tidligere i år kom «Motets kilde», en samling turkmenske ordtak. Nå har Berdymukhamedov lagt […]

2. Nye mesterverk fra Gurbanguly | Diktatornytt - 20.10.17

[…] er med andre ord reddet. Det er bare å pakke seg inn i et ullteppe, sette seg i sofaen med en kopp te og fordype seg i den turkmenske statslederens […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: