jump to navigation

Gurbanguly gir helse til folket 28.04.16

Posted by diktatornytt in Berdymukhamedov.
Tags: , , , ,
trackback

I Turkmenistan er april offisiell måned for helse og lykke.

En sunn kropp er en forutsetning for et lykkelig liv. Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov har derfor gjort april til offisiell måned for helse og lykke.

Måneden er stappfull av helse- og lykkebriungende aktiviteter. Lykkelige turkmenere deltar i massegymnastikk utenfor sine arbeidsplasser og skoler, det arrangeres konkurranser og mosjonsløp, og det blir avholdt vitenskapelige konferanser om sunn livsstil. I tillegg arrangeres den prestisjetunge idrettsfestivalen «Turkmenistan – landet for helse og godt humør».

Ifølge presidentens nettsider tar den årlige begivenheten «sikte på aktiv gjennomføring av prinsippene for en sunn livsstil i vårt samfunn, utvikling av fysisk kultur og idrett, og styrking av internasjonalt samarbeid på dette feltet».

Videre står det at arrangementene «vil være klare bevis på det faktum at Turkmenistan under den kloke og visjonære ledelse av president Gurbanguly Berdimukhamedov hevder seg i verden, ikke bare som en økonomisk mektig stat, men et land av helse og lykke.

Berdymukhamedov er en ivrig syklist. og deltar selvfølgelig helhjeret i sin egen helsemåned.

Berdymukhamedov er en ivrig syklist, og deltar selvfølgelig helhjertet i sin egen helsemåned. Her fører han an i et mosjonsritt 7. april.

Reklame

Kommentarer»

1. Turkmenistans olympiere svek landet | Diktatornytt - 06.09.16

[…] Berdymukhamedov er selv en aktiv idrettsutøver, som imponerer både som rytter og racerbilsjåfør. I tillegg jobber diktatoren hardt for å bedre folkehelsen i Turkmenistan. I år var for eksempel april offisiell måned for helse og lykke. […]

2. Gurbangulys smektende sommerhit | Diktatornytt - 16.08.17

[…] med nærmere 100 prosent oppslutning. Ikke bare er han en dyktig politiker, som alltid tenker på sine undersåtters helse. Han er også en dyktig idrettsmann og bestselgende […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: