jump to navigation

Lukasjenko hyller kvinnene 20.06.16

Posted by diktatornytt in Lukasjenko.
Tags: , ,
trackback

Kvinner er perlene i nasjonens halskjede.

Lukasjenko og missene

Når arrangementer av nasjonal betydning går av stabelen, må selvfølgelig nasjonens leder stille opp. Derfor er vi ikke overrasket over at Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko dukket opp for å gratulere finalistene i Miss Hviterussland 2016.

Den hviterussiske diktatoren understreket hvor viktige deltagerne i missekonkurransen er for nasjonens fremtid.

«I dag kroner vi den vakreste hviterussiske piken, som vil forme landet sammen med atleter og kulturpersoner. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kom hit for å vise min respekt for våre vidunderlige kvinner. For å si det rett ut, dette er en mulighet til å fortelle at vi elsker dem. Fordi våre kvinner er perlene i den hviterussiske nasjonens halskjede,» sa Lukasjenko i sin tale før finalen 19. juni.

Presidenten trakk frem flere markante kvinner som har satt preg på Hviterusslands historie. Han påpekte også at skjønnhet ikke bare er en ytre egenskap, men også kommer innenfra.

«Finalistene i den tiende hviterussiske missekonkurransen viser den unge generasjonens beste egenskaper, der de harmonisk kombinerer visuell tiltrekningskraft med indre, spirituell skjønnhet. Jeg ønsker å tro at deltagelse i denne konkurransen vil være et springbrett for videre suksess. Jeg håper også at finalistenes ynde og talent vil være etterspurt i TV-bransjen, kunst og på andre områder,» understreket den hviterussiske storsjarmøren.

Det vil ikke overraske Diktatornytt om Lukasjenko har draget på missefinalistene. Men som den respektfulle og ærbare familiemannen han er, regner vi med at han holder fingrene av fatet.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: