jump to navigation

Lytt til din yndlingsdiktator 12.09.14

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , , ,
trackback

Med høytalere formet som diktatorer får du lyden av makt.

Diktatornoyttaler 1

Sliter du med å få den rette lyden når du lytter til talene av din favorittdiktator? Da vet vi hva du trenger. Den russiske designeren Pedro Wodkins har laget en serie høyttalere formet som diktatorer.

Serien har det treffende navnet «Sound of Power», og du kan velge mellom Zimbabwes president Robert Mugabe, Libyas avdøde leder Muammar Gaddafi, Nord-Koreas kjære leder Kim Jong-un, Russlands president Vladimir Putin og USAs president Barack Obama.

Mange vil kanskje stusse litt på at Obama er med, men vi antar at den amerikanske presidenten har en litt annen status i Russland enn i Vesten. Uansett må det være hyggelig for Obama å bli inkludert i det gode selskap.

Man kan velge mellom tre størrelser. Den minste er 25 centimeter høy og koster 900 euro (7400 kroner). Den er spesielt designet for bruk med datamaskiner, og kommer med USB-kontakt. Vi regner med at den er midt i blinken for spillet Tropico 5. Den største varianten er over en meter høy, og kan bli din for den nette sum av 29 900 euro (250 000 kroner).

Høytalerne er håndlagede i porselen, som ifølge Wodkins har fremragende akustiske egenskaper. Alle er numerert og signert av designeren selv. Løp og kjøp!

Diktatorhoyttaler 5

Diktatorhoyttaler 4

Diktatorhoyttaler 3

Diktatorhoyttaler 6

Diktatorhoyttaler 7

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar