jump to navigation

Alijev er fortsatt journalistenes venn 25.11.13

Posted by diktatornytt in Aliyev.
Tags: , , ,
trackback

Aserbajdsjans president ble kåret til journalistenes venn for andre gang.

Alijev under utdelingen av utmerkelsen Journalistenes venn.

Alijev under utdelingen av prisen Journalistenes venn.

Aserbajdsjans president Ilham Alijev har er kjent som en ivrig forsvarer av den frie presse. Så sent som i sommer åpnet en han boligblokk med gratis leiligheter til landets journalister i Aserbajdsjans hovedstad Baku. Derfor er det ikke uventet at han nylig mottok utmerkelsen «Journalistenes venn» av organisasjonen RUH (Komiteen for å beskytte journalister).

I sin tale under utdelingsseremonien understreket presidenten de demokratiske verdiene, ytringsfriheten og pressefriheten i Aserbajdsjan, og varslet at «vi vil målbevisst fortsette å utvikle den frie presse».

Han la til at å utvikle mediene fortsatt vil være en prioritet for den aserbajdsjanske regjeringen, og at det ikke finnes noen politisk diskriminering mot aserbajdsjanske medier. Han understreket også medienes rolle i å fremme en patriotisk ånd hos ungdommen og å skape global oppmerksomhet om situasjonen i Nagorno-Karabakh.

Alijev sa også at Aserbajdsjan av og til er offer for svertekampanjer, og bemerket at mediene må være bevisste på dette.

Prisen blir tildelt etter en spørreundersøkelse blant journalistorganisasjoner, aviser og radio- og TV-stasjoner . Dette er andre gang president Alijev utnevnes til «Journalistenes venn». Han mottok også prisen i 2010.

Diktatornytt gratulerer den pressevennlige diktatoren med utmerkelsen.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar