jump to navigation

Mugabe gir datteren 55 kyr og 100 000 dollar 07.03.14

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , ,
trackback

Kjendiser fra hele Afrika var til stede i Bona Mugabes bryllup.

Bona og hennes utkårede.

Bona og hennes utkårede.

Alle ønsker barna sine det beste i livet, og diktatorer er ikke noe unntak. Da 24 år gamle Bona Mugabe giftet seg søndag andre mars, fikk hun og hennes utkårede 100 000 dollar og 55 kyr av pappa Robert Mugabe. Den intime seremonien fant sted i kamerat Bobs beskjedne bolig i Harare, med fire tusen gjester. Ingen utenlandske journalister eller representar for uavhengig presse var invitert.

Despoter fra hele kontinentet strømmet til Zimbabwe for å feire den lykkelige diktatordatteren. Ekvatorial-Guineas president Teodore Obiang Nguema Mbasogo og President i Den demokratiske republikken Kongo Joseph Kabila var blant gjestene. Mwer overraskende var det at også demokratisk valgte ledere som Sør-Afrikas Jacob Zuma og Zambias Michael Sata også var invitert.

Den heldige brudgommen er 37 år gamle Simbarashe Chikore. Han er pilot av yrke, og paret møtte hverandre første gang da han fløy president Mugabe til Malawi for fire år siden. De to har datet siden det, men ifølge mamma Grace Mugabe, ventet datteren med å ha sex til hun giftet seg. Diktatornytt håper bryllupsnatten nådde opp til forventningene.

I tillegg til gaven fra pappa Bob, fikk paret 100 000 dollar av et ikke navngitt gruveselskap (Diktatornytt antar at de har med diamanter å gjøre), 50 000 dollar av forretningsmannen Iham Ahmed og 10 000 dollar fra politiet i Zimbabwe.

President Nguema og kona ga 35 000, mens President Sata og hans kone Christine Kaseba var som demokratiske ledere flest ganske gniene, og nøyde seg med å gi en gavekurv til verdi av 4000 dollar.

Tvilsom brudgom

Noen surpomper må selvfølgelig forsøke å ødelegge for det lykkelige paret. Zimbabwes etterretningsorgan Central Intelligence Organisation (CIO) hadde naturligvis undersøkt bakgrunnen til diktatordatterens utkårede. Ifølge rapporter lekket til pressen, anser CIO Chikore som upassende for diktatordatteren.

Avisen The Daily Telegraph skriver at Chikore ikke jobber som pilot for Emirates eller Qatar Airways, slik det lenge er blitt hevdet. Faktisk har ingen i flybransjen i det sørlige Afrika hørt om ham.

Avisen New Zimbabwe siterer en CIO-agent, som hevder at Chikore var en playboy, som er upassende som Bonas ektemann.

«Han er en treningsnarkoman, og og er en aktiv motorsyklist. Han er kjent for å være en kvinnebedårer helt siden han gikk på videregående skole, og har vært involvert i flere affærer i det siste, noe som er dekket over av CIO-gruppen som skrev den endelige rapporten. Denne mannen ble sett på som for gammel for førstedatteren, og for svertet til å være sammen med henne,» sier agenten.

Diktatornytt vet at våre lesere ikke kan få nok bilder av den zimbabwiske førstefamilien, så her er en liten billedserie fra bryllupet.

Kamerat Bob og kona Grace strålte av stolthet.

Kamerat Bob og kona Grace strålte av stolthet.

Den lykkelige familien.

Den lykkelige Mugabe-familien.

Det lykkelige paret. Bona var naturligvis hvit brud.

Det lykkelige paret. Bona var naturligvis hvit brud.

Kamerat Bob gratulerer svigersønnen med sin gode smak.

Kamerat Bob gratulerer svigersønnen med sin gode smak.

Selvfølgelig var det mye god underholdning for gjestene.

Selvfølgelig var det mye god underholdning for gjestene.

President Sata with First Lady Dr Christine Kaseba (l) during the wedding ceremony of Bona Mugabe (second from right), Daughter to Robert Mugabe , President of the Republic of Zimbabwe and her husband Simba in Harare

Det lykkelige paret sammen med Zambias president Michael Sata og hans kone Christine Kaseba.

Kommentarer»

1. Mugabe blir bestefar | Diktatornytt - 18.04.16

[…] giftet seg med Chikowor i 2014. Kamerat Bob har tre barn med sin 41 år yngre kone Grace, som tidligere var sekretæren […]

2. Mugabes datter får sensurjobb | Diktatornytt - 31.05.17

[…] Se billedserie fra bryllupet til Bona og Simba! […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: