jump to navigation

Barne-TV-onkel Putin 31.08.14

Posted by diktatornytt in Putin.
Tags: , ,
trackback

Vladimir Putin lager figur til russisk barne-TV.

Putin elsker alle barna.

Putin elsker alle barna.

Russlands president Vladimir Putin bruker mye av tiden sin på å svare på usaklige anklager fra vestlige politikere. Derfor får han sjelden sjansen til å vise frem sine myke sider. Det er synd, for den russiske statslederen har åpenbart andre talenter enn bare å være politiker.

Nå får heldigvis flere oppleve Putins kreative side. Vladimir Vladimirovitsj har nemlig laget en figur til det populære barne-TV-programmet «Spokoinoi Nochi, Malysji!» («God natt, småtroll!»).

«Vi begynte arbeidet med å finne en ny dukkefigur for lenge siden, og vi vurderte mange forskjellige muligheter. Ideen til den nye karakteren var et tips fra presidenten. Til og begynne med virket det ganske uvanlig, men etter å ha studert ideen nøyere, forstod vi at det var midt i blinken,» sier Aleksander Mitrosjenkov, styreleder i TV-selskapet Klass.

Den nye figuren debutterer i oktober, og her i Diktatornyttredaksjonen gleder vi oss som unger til å se president Putins skaperverk. «God natt, småtroll!» ble første gang vist i 1964, og sendes hver dag på Rossiya 1.

Det populære TV-programmet kombinerer levende programledere, dukker og animasjon.

Det populære TV-programmet kombinerer levende programledere, dukker og animasjon.

Kommentarer»

1. Putins barne-TV-figur debuterer | Diktatornytt - 23.09.14

[…] av det russiske TV-programmet «Spokoinoi Nochi, Malysji!» («God natt, småtroll!») til å lage en ny barne-TV-figur. Nå er figuren avslørt, og den er akkurat så perfekt som man kunne forvente fra den russiske […]


Legg igjen en kommentar