jump to navigation

Putins barne-TV-figur debuterer 23.09.14

Posted by diktatornytt in Putin.
Tags: , ,
trackback

Hvem trenger psykologer når man har Putin?

Tigeren

Tigeren Mur skal glede russiske barn her dag på kanalen Rossiya 1.

Som Diktatornytt har meldt tidligere, har Russlands president Vladimir Putins visdom inspirert produsentene av det russiske TV-programmet «Spokoinoi Nochi, Malysji!» («God natt, småtroll!») til å lage en ny barne-TV-figur. Nå er figuren avslørt, og den er akkurat så perfekt som man kunne forvente fra den russiske semidiktatoren. Den nye karakteren er en tiger, med det fengende navnet Mur.

Ifølge Aleksandr Mitrosjenkov, formann i redaktørrådet for TV-selskapet Klass!, fødtes den nye figuren takket være et intervju med Vladimir Putin, der han fortalte om sin aktive støtte til programmer for å redde sjeldne dyrearter.

«Hele året hadde vi tenkt på hvem som skulle bli den nye figuren i programmet.  Vi hadde mange forskjellige ideer – en ulvunge, en ape, en giraff.  Vi gjennomførte et svært seriøst arbeid: Vi snakket med barn, med foreldre, og hadde mange samtaler med psykologer.  For oss var det veldig viktig at den nye figuren skulle elskes av de små seerne, han skulle jo være med på sendingen for alltid,» sier Mitrosjenkov.

Det er litt underlig at TV-kanalen måtte gå omveien om barn, foreldre og psykologer, og ikke innså at de burde spurt Putin med én gang. Hans innsikt i barne-TV, som i det meste annet, er selvsagt uovertruffen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: