jump to navigation

Diktator kan kurere ebola 05.10.14

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: , , ,
trackback

Gambias president Yahya Jammeh har svaret en hel verden leter etter.

President Jammeh behandler en hivpasient hjemme i State House i Gambias hovedstad Banjul.

President Jammeh behandler en hivpasient hjemme i State House i Gambias hovedstad Banjul.

En hel verden har hjelpesløst vært vitne til at Vest-Afrika har blitt rammet av den dødelige sykdommen ebola. Moderne legeviteskap har så langt ikke funnet noen sikker kur mot sykdommen.

Merkelig nok har ingen spurt Gambias president Yahya Jammeh om hjelp. Diktatoren (eller kanskje han i dette tilfellet bør kalles doktator) er kjent for å kunne kurere flere sykdommer, blant annet aids og astma, i tillegg til å kunne gjøre ufruktbare kvinner gravide. Derfor bør det ikke overaske noen at han også er i stand til å helbrede ebolapasienter.

Etter at han kom hjem fra FNs generalforsamling i New York i september, fortalte presidenten på lokal radio og TV at de samme urtene han bruker til å helbrede aids og hiv kan brukes mot ebola.

Presidenten sa også at han hadde fortalt om kuren til sin presidentkollega i Sierra Leone, Ernest Bai Koroma. Sierra Leone er et av landene som er hardest rammet av ebola.

Jammeh har lenge vært kjent for sin medisinske ekspertise. Han inviterer pasienter regelmessig til huset sitt i Banjul, der de behandles med tradisjonell urtemedisin. Behandlingen har dessverre visse begrensninger. Presidenten har tidligere uttalt at astmapasientene bare kan behandles på fredager og lørdager, mens hiv/aids-behandlingen bare virker på torsdager, og da begrenset til ti personer på én dag.

Diktatornytt har ikke kunnet bringe på det rene hvilke dager ebola kan kureres.

Kommentarer»

1. Den elastiske president Karimov | Diktatornytt - 25.07.15

[…] er ikke noe nytt at diktatorer har superkrefter. Gambias president Yahya Jammeh kan for eksempel kurere ebola og aids, mens Haitis mangeårige enehersker François ‘Papa Doc’ Duvalier hadde evnen til å […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: